Hyvin suunniteltu sisustus Helpottaa arkea ja lisää viihtyvyyttä

Hyvin suunniteltu sisustus Helpottaa arkea ja lisää viihtyvyyttä

Hyvin suunniteltu sisustus Helpottaa arkea ja lisää viihtyvyyttä

Decomad on Vantaalla toimiva sisustussuunnittelutoimisto

Decomadissa sinua palvelee Mervi Rastas, Sisustussuunnittelija AJK, joka on suunnittelut hyvin monen tyylisiä kodikkaita koteja ja viihtyisiä yritystiloja.

Halutessasi hoidamme sisustusprojektin suunnittelusta toteutukseen yhteistyökumppaneidemme avulla. Toimialueemme on pääkaupunkiseutu lähialueineen: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Mervi Rastas sisustussuunnittelijana

”Minulla on hyvin ihmisläheinen lähestyminen tilaan. On kyseessä sitten koti tai yritystila, yksi huone tai kokonainen huoneisto, remontoitava kohde tai uudisrakennus 
- lähden kohteen suunnittelussa aina tilan käyttäjistä, heidän tarpeistaan, toiveistaan ja tunteistaan.”

”Itselleni kaikkein omimpana alueena pidän kiinteiden ratkaisujen suunnittelua. Kuten toimivien pohjaratkaisujen pohdintaa, kiinteiden rakenteiden pintamateriaalien ja värien valintaa sekä kiintokalustesuunnittelua, valaistusta unohtamatta. On kuitenkin aina hauskaa myös viimeistellä sisustus loppuun asti kauniilla verhoilla ja huonekaluilla!
Minun tehtäväni on nähdä asiakkaan kodissa uusia mahdollisuuksia sekä rohkaista häntä muutoksiin joita hän ei ole edes aikaisemmin tullut ajatelleeksi.
Jo lähes kahdenkymmenen vuoden aikana suunnitelmieni mukaisesti on valmistunut hyvin monen tyylisiä kodikkaita koteja sekä viihtyisiä yritystiloja.
Työtäni sisustussuunnittelijana rikastuttaa aiempi työurani visualistina ja mainoselokuvien järjestäjänä. Visualistina suunnittelin messuosastoja ja myymälätiloja. Kuvausjärjestäjänä tehtäväni oli kuvauspaikkojen ja esiintyjien etsintä, lavastuksien suunnittelu, rekvisitointi sekä puvustaminen. Mainoselokuvissa minua kiehtoi nimenomaan se taianomaisuus, mikä syntyi tilan ja esiintyjän vuorovaikutuksesta. Uskon että tämä tunnelman vangitseminen näkyy tänä päivänä myös työssäni sisustussuunnittelijana!”

Työni on onnistunut kun asiakkaallani on hyvä mieli työpaikallaan ja koti viestii hänelle hyvän olon tunnelmaa!

Palvelut:
Sisustus- ja remonttisuunnittelu koteihin ja yritystiloihin
Kiinteiden rakenteiden väri- ja materiaalisuunnitelmat
Keittiö- ja muiden kiintokalusteiden suunnittelu
Pohjaratkaisut
Huonekalu-, valaisin-, tekstiili- ja verhosuunnitelmat

Jäsen:


Yhteistyössä:


Rakennus ESM Laatukoti Oy
www.rakennuslaatukoti.fi