Jätä yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Decomad
Vuohitie 4 B
01480 VANTAA

Y-tunnus: 1803581-8
Puh: 041 461 1414

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti, yhteystiedot: info@decomad.fi

3. Rekisterin nimi

Decomad:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Riidanratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan www.kuluttajariita.fi ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan www.kuluttajaneuvonta.fi.

Decomad sisustaa Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Decomad on Vantaalla sijaitseva sisustussuunnittelutoimisto, joka suunnittelee hyvän olon koteja ja hyvän mielen työpaikkoja. Meiltä saat sisustussuunnitelmat on kyseessä sitten isompi projekti tai vain yhden huoneen sisustus. Tarvittaessa myös sisustuksen toteutus hoituu yhteistyökumppaneiden kautta.
Toimialueemme on pääkaupunkiseutu sekä lähialueet: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo. Sopimuksen mukaan myös kauempana.

Ota yhteyttä ja varaa aika sisustussuunnittelun alkukartoitukseen!

Decomad
Mervi Rastas Sisustussuunnittelija AJK

Puh. 041 461 1414

info@decomad.fi
www.decomad.fi
www.sisustussuunnitteluvantaa.fi

Y-tunnus 1803581-8