Hyvä olo asuu hyvin suunnitellussa kodissa!

Hyvä olo asuu hyvin suunnitellussa kodissa!

Hyvä olo asuu hyvin suunnitellussa kodissa!

Decomad sisustaa kodit viihtyisäksi Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Onko muutto uuteen kotiin edessä? Oletko rakentamassa kokonaan uutta kotia? Kaipaako tuleva tai nykyinen kotisi kunnon sisustusremonttia? Riittäisikö kevyempi sisustaminen piristämään kotiasi? 

Milloin sisustussuunnittelija kannattaa kutsua kotiin?

  • Uutta kotia rakentaessa huolellinen sisustuksen suunnittelu helpottaa muutenkin kiireistä aikaa. Muistathan aloittaa sisustuksen suunnittelun ajoissa. Jo ennen sähkösuunnitelmien tekoa on hyvä tehdä kiintokaluste- ja valaistussuunnitelma!
  • Muutto uuteen kotiin sujuu vaivattomasti, kun huonekalujen sijoitus on suunniteltu ennakkoon ja uudet kalusteet tilattu hyvissä ajoin.
  • Putkiremontin yhteydessä on loistava tilaisuus remontoida samantien koko huoneisto keittiön ja kylpyhuoneen ohessa.
  • Perheen kokoonpanon muutos on myös hyvä syy remontoida ja sisustaa koti uusiksi. Lapset tarvitsevat kasvaessaa omaa tilaa ja kun nuoret muuttavat omaan osoitteeseen, saavat vanhemmat vuorostaan lisää neliöitä! Voisiko tyhjät huoneet muuttaa pukeutumishuoneeksi, harrastetilaksi tai kenties kotiteatteriksi?
  • Aika tekee myös tehtävänsä. Jossain vaiheessa vain pinnat ja kalusteet on uusittava. Kotiin ja sisustukseen kannattaa investoida!
  • Kaipaako kotisi sisustus piristystä vai vaivaako sinua jokin yksittäinen sisustusratkaisu? Kenties löydämme yhdessä ratkaisun konsultointikäynnin aikana. Muutama tunti saattaa hyvinkin riittää!

Decomad auttaa sisustamaan näköisesi kodin, jossa sinun on hyvä olla ja ladata akkuja arjen haasteita varten. Pohjaratkaisu ja kiintokalustevalinnat vaikuttavat kodin toiminnallisuuteen. Hyvin toimiva koti on kaunis ja helpottaa arkeasi. Kiinteiden rakenteiden huolellisilla materiaali- ja värivalinnoilla vaikutetaan kodin tunnelmaan. Kodin sisustuksen viimeistelevät tilaan ja tyyliin sopivat huonekalut, sisustusvalaisimet ja tekstiilit. Oikein suunniteltu ja säädeltävissä oleva valaistus helpottaa kodin askareissa, luo halutunlaista tunnelmaa sekä lisää hyvinvointia.

Tarjoamme kokonaisvaltaista sisustuksen suunnittelua sekä sisustusremontin suunnittelua tai vaihtoehtoisesti jonkin kodin yksityiskohdan uudistamista.

Suunnittelu alkaa alkukartoituksesta

Kotisi sisustuksen suunnittelu käynnistyy alkukartoituksella, jossa selviää työn laajuus sekä suunnittelutyön sisältö. Annamme kirjallisen tarjouksen tehtävästä suunnittelutyöstä. Asiakas saa itselleen suunnittelukansion, jossa sisustussuunnitelma on esitetty kuvin ja tuotetiedoin. Materiaalit tarkistamme tarvittaessa näyttein.

Ota yhteyttä

Hyvä olo asuu hyvin suunnitellussa kodissa! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan ja sisustetaan yhdessä hyvän olon kotisi! Toimialueemme on pääkaupunkiseutu sekä lähialueet: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo. 

Tilaa alkukartoitus!