Hyvä mieli työpaikalla lisää tehokkuutta

Hyvä mieli työpaikalla lisää tehokkuutta

Hyvä mieli työpaikalla lisää tehokkuutta

Decomad sisustaa työpaikat kuntoon Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Vallitseeko toimistossa hyvä järjestys vai hallitsematon kaaos? Työympäristö vaikuttaa sekä energiatasoon että viihtyvyyteen. Decomad tarjoaa toimivat pohjaratkaisut ja oikeat kalustevalinnat, jotta työskentely sujuisi entistä paremmin.

On kyseessä sitten toimisto, parturikampaamo, myymälä, koulutustila tai mikä muu liiketila tahansa hyvällä sisustussuunnittelulla saadaan ihmeitä aikaan. Työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä voidaan parantaa muun muassa väreillä, materiaaleilla, hyvällä valaistuksella ja akustiikalla. Kun liiketilan sisustus on suunniteltu ja toteutettu oikein, viestität asiakkaille myös omaa ammattitaitoasi. 

Suunnittelu alkaa alkukartoituksesta

Liiketilan sisustussuunnittelu käynnistyy alkukartoituksella, jonka aikana selviää työn laajuus sekä suunnittelun sisältö. Annamme kirjallisen tarjouksen sisustuksen suunnittelutyöstä. Asiakas saa itselleen suunnittelukansion, jossa tehtävä työ on esitetty kuvin ja tuotekuvauksin.

Ota yhteyttä

 Ota yhteyttä, niin suunnittelemme hyvän mielen sisustuksen työpaikallesi! Toimialueemme on pääkaupunkiseutu sekä lähialueet: Vantaa, Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Järvenpää ja Sipoo.

Tilaa alkukartoitus!